S-A VANDUT = Teren cu Autorizatie de Construire – 3.100 mp – Vergului-Basarabia-Pantelimon – Vanzare sau Asociere – Oportunitate de Investitie

ACEASTA OFERTA NU MAI ESTE VALABILA – PROPRIETATEA S-A VANDUT! Proprietarul agreeaza urmatoarele 2 tranzactii: VANZARE TEREN = 2.000.000 Euro ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE = Proprietarul terenului va pastra un anumit procent din Suprafata Totala Construita, si […]

ACEASTA OFERTA NU MAI ESTE VALABILA – PROPRIETATEA S-A VANDUT!

Proprietarul agreeaza urmatoarele 2 tranzactii:

 • VANZARE TEREN = 2.000.000 Euro

 • ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE = Proprietarul terenului va pastra un anumit procent din Suprafata Totala Construita, si va ceda Investitorului diferenta

 

RateLaDezvoltator.ro va prezinta in EXCLUSIVITATE, un nou Proiect Rezidential, dezvoltat pe un teren cu o Suprafata Totala de 5.000 de metri patrati, situat in zona Sos. Vergului – Bd. Basarabia – Sos. Pantelimon, format din 3 corpuri de cladire: Demisol+Parter+10Etaje.

Din cele 3 cladiri, s-a construit prima cladire de apartamente, pe perioada anului 2014, apartamente care au fost vandute in totalitate foarte rapid.

Pe terenul liber ramas, respectiv terenul cu suprafata de aprox. 3.100 mp, sunt deja proiectate si vor fi autorizate in cursul lunii Ianuarie 2016, urmatoarele 2 Blocuri Ds+P+10E, identice cu primul corp, deja construit.

Pentru construirea ultimelor 2 corpuri de cladire Ds+P+10E, in Suprafata Totala Construita de 16.000 mp, Proprietarul este interesat de ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE, punand terenul de aprox. 3.200 mp la dispozitia unui partener, potential investitor.

Un real avantaj pentru potentialii clienti sau investitori, este blocul deja construit, pentru care s-au adus si s-au bransat toate utilitatile, si chiar a fost prevazut si montat un post Trafo, dimensionat pentru aceste 3 blocuri.

In apropierea acestui Proiect Rezidential se afla printre altele, si urmatoarele puncte importante:

 • Statia de Metrou Costin Georgian si Magistrala M1,

 • Parcul Morarilor,

 • Cora Pantelimon,

 • Bricostore,

 • Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Pantelimon,

 • Spitalul Clinic Nicolae Malaxa,

 • RATB = 36, 46, 56, 102, 246,  N109,

 • Soseaua Pantelimon,

 • Soseaua Vergului,

 • Bulevardul Basarabia,

Harta GOOGLE MAPS

RateLaDezvoltator.ro_Proiect_Pantelimon_3_Blocuri_harta

Pentru continuarea acestui Proiect Rezidential sunt deja pregatite toate avizele si proiectele necesare, pentru emiterea unei noi Autorizatii de Construire (cea initiala a expirat intre timp), care se poate obtine in maximum 3-4 saptamani de la semnarea unui contract de Vanzare-Cumparare sau a unui Contract de Asociere . 

In cursul lunii Ianuarie 2016, in functie de interesul potentialilor investitori, Proprietarul poate finaliza obtinerea AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE, pentru cele 2 imobile de locuinte. Fiecare bloc de apartamente nou, va avea o Suprafata Totala Construita de 8.000 mp, si pe fiecare nivel se vor regasi 4 Apartamente de 2 Camere si 8 Garsoniere.

PLANSA PROPUNERE 12 UNITATI PE ETAJ-page-001_mic

Vanzatorul este interesat atat de VANZAREA TERENULUI (la pretul de 2 Milioane Euro), cat si de ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE (se vor stabili prin negociere, procentele si suprafetele ce vor reveni partilor). 

In pretul de vanzare, proprietarul terenului, va efectua toate demersurile pentru obtinerea  AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE si a oricaror documente necesare investitorului.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

 • Telefon: (+4) 0741.362.862 si
 • Email: Contact@RateLaDezvoltator.ro

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 816 de vizitatori)