Case ieftine 3 camere de la 25.000 Euro

Pentru acei tineri care se intreaba, care este cea mai ieftina locuinta, ii anuntam ca avem raspunsul la aceasta intrebare. Societatea noastra le poate oferi posibilitatea de a avea casa mult visata, cu costuri de […]

Pentru acei tineri care se intreaba, care este cea mai ieftina locuinta, ii anuntam ca avem raspunsul la aceasta intrebare. Societatea noastra le poate oferi posibilitatea de a avea casa mult visata, cu costuri de aproximativ 300-350 Euro / mp, si edificarea acesteia in regie proprie. Mai exact, daca aveti un teren in Bucuresti sau Ilfov si doriti o casa ieftina, noi va putem ajuta sa o construiti cu costuri de aproximativ 300-350 Euro / mp (in functie de finisajele alese, pretul pentru o casa de 78 mp poate fi intre 25.000 Euro si 30.000 Euro). Pentru cei care nu au un teren, dar au banii pentru constructie, ii putem ajuta sa-si gaseasca un teren bun, cu preturi incepand de la 19 Euro / mp, (pretul variaza in functie de locatia terenului si de distanta pana la utilitati), amplasat in Bucuresti sau Ilfov, pe care sa-l plateasca in Rate direct catre Proprietar, pe o perioada de pana 3-5-10 ani, cu avans sau fara avans.

Modalitatea de executie locuintelor ieftine

In continuare va prezentam tehnologia de executie si materialele folosite la executia locuintelor ieftine, pe structura clasica de Beton Armat + Caramida + Finisaje, propuse de catre firma noastra, avand astfel posibilitatea sa va convingeti ca serviciile noastre sunt la nivelul pe care il asteptati. In cazul in care veti decide sa construiti o casa ieftina impreuna cu echipa noastra, puteti urmari lucrarile executate si costurile acestora pas cu pas, deoarece realizarea constructiei se va face ca si cand ati construi in Regie Proprie.

image1PROIECTUL:

In ceea ce priveste proiectul de structura si arhitectura conform caruia se va construi casa, dumneavoastra aveti posibilitatea sa alegeti, fie din modelele pe care vi le punem la dispozitie printr-o serie de planse si machete menite sa usureze munca dumneavoastra si sa va ofere o imagine cat mai clara si mai detaliata asupra modului in care va arata viitorul imobil, fie desigur, se poate pune in opera proiectul pe care il aveti deja cu conditia ca el sa fie complet(arhitectura, structura, instalatii, autorizatie de constructie, etc). La realizarea planului de fundatie, se tine cont de doua aspecte importante: studiul geotehnic al terenului si ridicarea topografica a acestuia.

FUNDATIA:Fundatie Casa de Lemn

Fundatia se realizeaza din beton armat cu otel beton striat PC 52 si otel beton neted OB 37 de productie autohtona. Se va aplica solutia fundatiei continue sau fundatii izolate tip cuzineti(pahare) dar decizia finala va fi luata in urma intocmirii studiul geotehnic al terenului si ridicarea topografica a acestuia.Tot ceea ce se executa este in stilul clasic al fundatiilor pentru case de zidarie, cu grinzi de fundatie armate conform planului de fundatii.

case-caramida-info398PERETII:

Peretii reprezinta element de rezistenta si stabilitate ale constructiei, care impreuna cu structura de rezistenta, asigura preluarea incarcarilor verticale din greutatea planseelor si a sarpantei, precum si a incarcarilor orizontale din seism pe doua directii si transmit aceste incarcari fundatiei. Peretii de rezistenta sunt ziditi cu caramida cu goluri verticale. Peretii interiori se executa din caramida, gips carton sau BCA.

PLANSEELE :

Planseele sunt elementele de constructie orizontale care realizeaza preluarea incarcarilor din greutatea oamenilor si mobilierului si o transmit peretilor si in acelasi timp asigura conlucrarea peretilor in plan orizontal si distribuirea sarcinilor orizontale din vant si seism. Principalele elemente de rezistenta ale planseelor sunt grinzile.Grinzile sunt executate din beton armat cu otel beton conform cu planurile de executie.

SARPANTA :

Reprezinta elementul de inchidere situat la partea superioara a constructiei, avand atat un important rol practic prin protejarea cladirii de intemperii, cat si un rol estetic, contribuind in mare masura la aspectul constructiei. De altfel multe constructii se individualizeaza prin forma sarpantei. Sarpanta se compune din structura de rezistenta, stratul suport al invelitorii si invelitoare.

Structura de rezistenta a acoperisului se executa in  varianta sarpanta pe scaune iar stratul suport al invelitorii este alcatuit din astereala de 24mm grosime sau placi de OSB de 12 mm. Invelitoarea se executa din tabla ondulata imitatie de tigla vopsita in mai multe straturi.
Sub stratul de tabla direct peste astereala se monteaza o membrana speciala care protejeaza de condens lemnul, apoi se creaza un caroiaj de lemn de 5 cm care permite aerului sa circule intre tabla si membrana, peste care se monteaza invelitoarea . Montarea invelitorii presupune si montajul sistemelor de drenaj (jgheaburi, burlane, etc.) ale apei preluate de pe invelitoare si vor fi la culoarea tiglei metalice.

FINISAJE :

Dupa terminarea acestui stadiu, consideram casa a fi complet izolata de apa si se incepe procesul de termoizolare si zugravire a exteriorului. Termoizolarea se executa din polistiren extrudat cu grosime 50 mm sau polistiren expandat cu grosime 100 mm, masa de spaclu 2 straturi si la final se aplica varul lavabil de exterior la culoarea aleasa de catre dumneavoastra.

Totodata incepem executarea tencuielilor interioare, instalarea conductelor de apa si incalzire termica ce vor fi din pexal, si a cablurilor electrice din cupru 1.5 iluminat si 2.5 prize. Dupa ce aceste procese sunt terminate vom executa lucrarile de turnare sape. Este important ca in acest stadiu sa se verifice daca toate optiunile alese de client au fost instalate corect, respectiv scurgeri la lavoare, cada, prize, intrerupatoare. Atentia la aceste detalii previne reparatii costisitoare dupa ce tencuielile si zugravelile au fost executate .

    De asemenea veti fi rugat sa mai consultati o data optiunile dumneavoastra privind materialele de finisaje interioare (culori var lavabil, gresie, faianta). Aceasta intalnire va dura aproximativ o ora. Pe parcursul acestei etape se executa izolatia termica a mansardei. Primul strat termoizolant, pe care il inseram printre capriorii de lemn, este cel de vata minerala (cu grosimea de 12 cm) sau polistiren expandat etansat cu spuma poliuretanica iar peste aceasta se aplica placile din gips – carton. Dupa ce gips-cartonul este montat, vom verifica daca prinderea acestuia a fost facuta in mod corespunzator. La montarea gips-cartonului pe pereti si tavane folosim profile aluminiu prinse cu suruburi. In incaperile cu umiditate mai mare (bai) vom folosi placa gips carton verde antiumezeala.

Dupa instalarea coltarelor, imbinarile placilor de gips-carton sunt acoperite cu banda adeziva si se trece la finisarea placilor. Se monteaza usile interioare si timplaria de exterior ce va fi din profile PVC tricameral culoare alba (alta culoare este optionala si va necesita costuri suplimentare), apoi se incepe sa se lucreze la elementele de finisaj interior, cum ar fi plinte, pervaze . Se monteaza gresia, faianta in bucatarie si in bai, radiatoarele si centrala termica.

 In general in acest stadiu se finalizeaza zugravitul interior. De asemenea in acest stadiu sunt instalate obiectele sanitare productie autohtona si anume Mondial, intrerupatoarele de curent, prizele, panourile de siguranta, precum si obiectele de iluminat(lampi interioare si exterioare) si sistemul de securitate (la cerere).
Dupa ce toate echipamentele electrice si mecanice sunt instalate beneficiarul va face o inspectie detaliata pentru a identifica posibile imperfectiuni pentru a fi remediate inaintea montarii parchetul, profilelor de trecere si a balustradei de inox . Tot in aceasta  etapa o echipa va executa lucrari de turnare a trotuarelor in jurul casei.
In vederea predarii imobilului constructorul, beneficiarul, arhitectul si dirigintele de santier vor face o inspectie de calitate a imobilului si se va incheia procesul verbal de finalizare al lucrarilor. 

CASA DUMNEAVOASTRA ESTE FINALIZATA! Suntem pregatiti sa predam casa visurilor dumneavoastra „la cheie”.

(Acest articol a fost citit de 167418 de vizitatori)