Rate La Dezvoltator pentru cumparatorii cu Avans Mic

Echipa RateLaDezvoltator.ro primeste zilnic zeci de solicitari de la clienti si incearca sa ofere consultanta si solutii cat mai potrivite fiecarei situatii. Din pacate, pentru clientii cu avansuri mici (pana la 8.000 Euro), exista solutii […]

Echipa RateLaDezvoltator.ro primeste zilnic zeci de solicitari de la clienti si incearca sa ofere consultanta si solutii cat mai potrivite fiecarei situatii.

Din pacate, pentru clientii cu avansuri mici (pana la 8.000 Euro), exista solutii mai putine decat in cazul unui avans mai mare si de multe ori solutiile de finantare sunt destul de costisitoare pentru acestia.

 

Spre exemplu, pentru clientii care au avansuri de 4.000 – 5.000 Euro, unul dintre cei 4-5 dezvolatori care accepta avansuri mici, ofera urmatoarea varianta de plata pentru cel mult 5 ani in Ansamblul UAN:

Pret Garsoniera 25mp = 43.000 Euro

Avans = 4.000 – 5.000 Euro

Rata = 450 Euro / luna timp de 24 de luni

Valoarea reziduala = 28.200 Euro se va plati la finalul celor 2 ani de rate

Aceasta varianta de plata este potrivita pentru acei clienti care, momentan, nu au toate veniturile pe cartea de munca si urmeaza sa ceara angajatorului sa le treaca pe Cartea de Munca, o suma mai mare sau chiar toti banii sau sa le mareasca salariul.

Atunci cand acesti clienti au venituri mai mari pe Cartea de Munca, ii putem ajuta sa-si puna in ordine actele, astfel incat sa poata contracta o finantare bancara sau non-bancara, pentru valoarea reziduala. In aceasta situatie se gasesc o parte dintre clientii nostri, care lucreaza in domeniul serviciilor sau vanzarilor, unde bonusurile, comisioanele si veniturile colaterale sunt destul de consistente, unii dintre acesti clienti pot ajunge de la salariul inscris pe Cartea de Munca, 800-1.000 Lei, pana la venituri lunare de aproximativ 3.000-4.000 Lei.

Aceeasi modalitate de plata poate fi potrivita pentru clientii care lucreaza in strainatate pentru o perioada definita de timp (2-3-5 ani), si isi permit si sa plateasca o rata mare dar si sa economiseasca bani, astfel incat dupa cei 2 ani sa aiba economii cel putin egale cu valoarea reziduala pe care o au de plata.

 

Solicita oferta Acum!

[wp_crm_form form=contactare_rateladezvoltatorro]

(Acest articol a fost citit de 10064 de vizitatori)

Nu am gasit articole asemanatoare.