Family Residence – zona Metalurgiei – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Ansamblul pe care astazi il supunem atentiei dvs. poarta numele Family Residence si vine sa intregeasca seria celor mai cunoscute si mai […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Ansamblul pe care astazi il supunem atentiei dvs. poarta numele Family Residence si vine sa intregeasca seria celor mai cunoscute si mai bine realizate proiecte imobiliare din zona de sud, dezvoltate sub numele de Family Residence.

Proiectul rezidential a fost inspirat de succesul celor 5 proiecte anterioare Family Residence Berceni 1 si 2, Family Residence Metalurgiei 1 si 2, Family Residence Aurel Persu, concepute de dezvoltatorii acestui brand care s-au bucurat de aprecierea clientilor, care au achizitionat locuinte in aceste proiecte. Astfel, noul ansamblu Family Residence uneste stilul, eleganta si confortul proiectelor anterioare, reusind sa intre pe o piata imobiliara aglomerata cu una dintre cele mai bune oferte rezidentiale.

 

Aflat in Bucuresti, zona Brancoveanu (Selgros) ansamblul ofera o serie de facilitati dintre care enumeram: pozitionarea excelenta in teren, accesul rapid catre mijloacele de transport in comun si catre marile magazine si centre comerciale, numeroase cai de acces (Str. Luica, B-dul Metalurgiei, Str. Turnu Magurele), amplasarea intr-o zona residentiala noua cu infrastructura completa si drumuri asfaltate, o foarte buna functionalitate interioara a intregului proiect, finisaje si echipamente premium, avand posibilitatea de alegere a acestora, locuri de parcare incluse in pret, spatii verzi si locuri de relaxare, acces restrictionat permis doar rezidentilor, apartamente finisate excelent, compartimentate si echipate de catre una dintre cele mai bune echipe de arhitecti dedicati proiectului.

In cadrul noului proiect Family Residence sunt disponibile spre vanzare garsoniere si apartamente foarte spatioase, compartimentate ingenios, luminate natural, insotite de balcoane generoase si finisaje de cea mai buna calitate.

Imobilele din cadrul noului proiect sunt construite pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind executata cu polistiren expandat de 5 cm si tencuiala decorativa.

Family Residence este situat in Sectorul 4 al Capitalei, intre doua artere principale: B-dul Alexandru Obregia (Metalurgiei) si B-dul Constantin Brancoveanu, la o distanta de numai 5 minute de statiile RATB.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, apa curenta, canalizare – iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate cu acces facil catre toate punctele de interes major din zona.

Imobilul are un regim de inaltime redus D+ P+4E si este compus din garsoniere simple, garsoniere duble si apartamente cu doua camere care vin insotite de loc parcare inclus in pret.

Locuintele pe care vi le propunem se vand complet finisate, beneficiaza de centrala proprie de apartament Ariston, calorifere din aluminiu, obiecte sanitare din ceramica, tamplarie Rehau cu geam termopan de 5 camere low-e, iar contorizarile sunt individuale.

De asemenea, fiecare apartament poate fi personalizat cu finisaje la alegere, daca rezervarea se face din timp.

Vecinatati:

Marile magazine si centre comerciale aflate in zona (ex. Hornbach, Metro, Selgros, Grand Arena Mall), scoli, gradinite, posta, farmacii si clinica medicala.

Mijloace de transport in comun: Troleibus 73;74; Autobuz: 125, 141, 202, 220, 232, 312.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 1090 de vizitatori)