Octopus Garden – zona Eroii Revolutiei – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Ansamblul Rezidenţial Octopus Garden, dezvoltat de compania Apolodor Construct, este compus dintr-un bloc cu 6 scări, având regim de înălţime S+P+8E şi […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Ansamblul Rezidenţial Octopus Garden, dezvoltat de compania Apolodor Construct, este compus dintr-un bloc cu 6 scări, având regim de înălţime S+P+8E şi totalizând 157 apartamente, din care 2 garsoniere, 84 apartamente cu 2 camere, 48 apartamente cu 3 camere şi 23 apartamente cu 4 camere.

Construcţia are structură de beton armat ce rezistă la un cutremur de 9 grade, iar compartimentările interioare sunt din cărămidă, atât între apartamente cât şi între camere, dispunând de o izolaţie fonică şi termică foarte bună.

Ansamblul rezidenţial dispune de 163 locuri de parcare amenajate la subsol şi 6 lifturi moderne cu o capacitate de 6 persoane.

Toate apartamentele din Octopus Garden sunt caracterizate de o arhitectură modernă, având spaţii generoase ce beneficiază de lumină naturală şi terase largi ce pot fi transformate într-un spaţiu plăcut de petrecere a timpului liber împreună cu familia şi prietenii. În plus, rezidenţii se pot bucura de o plimbare în curtea interioară a ansamblului sau de sălile de fitness, biliard şi tenis de masă, puse la dispoziţie gratuit pentru ei. Şi dacă la toate acestea adăugăm finisajele de foarte bună calitate, securitatea asigurată 24/24 şi apropierea de centrul capitalei, Octopus Garden este alegerea ideală pentru familiile ce îşi doresc un stil de viaţă modern şi confortabil.

104 familii locuiesc deja în condominium şi se bucură de confortul şi facilităţile pe care acesta le oferă.

Ansamblul Rezidenţial Octopus Garden este amplasat la doar 3 km de Piaţa Unirii, în partea de Sud a Bucureştiului, într-o zonă de case, în apropierea Pieţei Eroii Revoluţiei, Şoselei Giurgiului şi Parcurilor Tineretului şi Carol.

Zona este bine deservită din punct de vedere comercial şi al instituţiilor de învăţământ, în vecinătate aflându-se Şcoala Gimnazială George Bacovia, Şcoala Nr. 188, Grădiniţa Ciupercuţa, Centrul Comercial Sun Plaza şi alte unităţi comerciale.

Transportul public este foarte bine reprezentat, staţia de metrou Eroii Revoluţiei fiind situată la doar 600 de metri de ansamblul rezidenţial. De asemenea, tramvaiele 4, 7, 25 şi autobuzul 323 au staţiile în imediata apropiere.

 • 3 km de Piaţa Unirii,
 • 600 m de staţia de metrou Eroii Revoluţiei,
 • 800 m de Parcul Tineretului,
 • 1,2 km de Parcul Carol,
 • 2 km de Sun Plaza,

Finisaje si facilitati:

 • Pereţi interiori finisaţi cu vopsea lavabilă,
 • Parchet laminat de 8 mm (Tarket Germania),
 • Tâmplăria exterioară din profile de PVC Salamander cu barieră termică (5 camere).
 • Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioară batantă,
 • Tâmplăria interioară cu furnir natural (PINUM),
 • Uşă metalică furniruită la intrare, cu încuietoare multipunct (PINUM),
 • Gresie şi faianţă Marazzi,
 • Obiecte sanitare Duravit Germania,
 • Încălzire centrală, contorizată individual,
 • Instalaţie de interfon pentru fiecare apartament,
 • Blocul este dotat cu 6 ascensoare de 6 persoane ThyssenKrupp (model Synergy),

Parcarea subterană este prevăzută cu instalaţie automată de detectare şi semnalizare incendiu şi a depăşirilor concentraţiei de CO. Aprinderea luminilor în garaje pe rampa de acces în garaj şi cea exterioară se face pe bază de senzor de prezenţă.

Servicii pază şi protecţie 24/24,

Grădină de tei şi spaţii verzi generoase, sală de biliard, sală de tenis de masa, sală de fitness,

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 2531 de vizitatori)