Extrasul de Plan Cadastral

Daca aveti nevoie de ajutor pentru obtinerea acestor documente, va rugam sa ne contactati la 0741.362.862.   DESCRIERE: Document tehnic ce contine date de identificare a bunului imobil, date referitoare la teren si constructii (atunci cand exista constructii), inventarul […]

Daca aveti nevoie de ajutor pentru obtinerea acestor documente, va rugam sa ne contactati la 0741.362.862.

 

DESCRIERE:

Document tehnic ce contine date de identificare a bunului imobil, date referitoare la teren si constructii (atunci cand exista constructii), inventarul de coordonate intocmit in sistemul de coordonate stereografic 1970, cu reprezentarea imobilului si a vecinatatilor in plan, cat si a dimensiunilor tuturor laturilor imobilului, cu precizarea numelor proprietarilor imobilelor vecine, permanent inscrise in Cartea Funciara, cat si numarul cadastral.

 SCOP:

Stabilirea dimensiunilor si a formei in plan a imobilului studiat, verificarea limitelor de proprietate.

ACTE NECESARE:

Cerere tip – de la OCPI

Act de identitate – copie

Incheierea de intabulare – copie

 VALABILITATE:

Nu are termen de valabilitate scopul sau fiind de a furniza informatii asupra terenului, la momentul eliberarii acestuia.

Autoritatile administratiei publice locale lucreaza cu Planuri de incadrare actualizate nu mai tarziu de 30 de zile, la data depunerii documentatiilor spre avizare.

 TAXA:

15-60 de lei, in regim normal (7 zile)

75-120 de lei, in regim de urgenta (1 zi)

(Acest articol a fost citit de 2419 de vizitatori)

Nu am gasit articole asemanatoare.