White Residence – zona Giurgiului – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Lucrările la noul proiect rezidential White Residence 2, au început din luna aprilie 2015 și deja o parte din prima faza a […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Lucrările la noul proiect rezidential White Residence 2, au început din luna aprilie 2015 și deja o parte din prima faza a proiectului începe sa prinda forma,fiind vorba de primul bloc din acest proiect imobiliar, ce are ca termen de finalizare luna august.

Noul proiect White residence 2 va cuprinde o serie de 6 blocuri al caror regim de înălțime va fi S+P+4E +M și va dispune de un numar de 216 unități locative diverse și spatii comerciale amplasate la parterul primelor blocuri care au deschidere stradala.

White residence 2 este amplasat în Zona de Sud a Capitalei în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun și la numai 15 minute de metroul Eroii Revoluției,si este dezvoltat pe o suprafața de 6000 mp teren într-o zona rezidentiala noua și cu infrastructura noua.

 

Printre facilitatile oferite de acest mare ansamblu imobiliar se număra varietatea spatiilor locative care sunt oferite spre vanzare la preturi mai mult decât accesibile, numarul mare de parcari puse la dispoziția cumparatorilor, amenajarea spatiilor interioare,dar și atenția oferita cailor de acces în interiorul proiectului.

Întreg proiectul dispune de de bransarea la toată utilitatile existente în zona(gaze naturale,apa curenta,canalizare ,si energie electrică),iar conexiunile la internet ,telefonie fixa și cablu tv sunt asigurate de către compania RCS/RDS.

Structura imobilelor din cadrul proiectului se realizeaza în conformitate cu cele mai stricte cerinte și standarde în vigoare privind calitatea și rezistenta la seism conform noului cod seismic emis în 2013,din beton armat de cea mai buna calitate cu certificate ISO pentru grinzi, stalpi și placi de separare iar inchiderile peretilor se vor realiza cu blocuri de caramida Porotherm atât la interior cât și la exterior peste care se va aplica întreg termosistemul de anvelopare termica de ultima generație.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 1246 de vizitatori)