Comision Zero % prin RateLaDezvoltator.ro

Intr-o piata imobiliara atat de agitata in ultimii ani, cu scaderi constante de preturi ale imobilelor si numar tot mai mic de clienti eligibili, a fost nevoie sa apara niste modificari ale modului in care se […]

Intr-o piata imobiliara atat de agitata in ultimii ani, cu scaderi constante de preturi ale imobilelor si numar tot mai mic de clienti eligibili, a fost nevoie sa apara niste modificari ale modului in care se ofera servicii imobiliare. Aceste modificari se refera in primul rand la comisioane si taxe pe care clientii trebuie sa le plateasca atunci cand achizitioneaza un imobil.

In acest moment, clientii sunt mult mai bine informati cu privire la oferte, au acces la multe website-uri imobiliare, targuri imobiliare si alte medii de informare, astfel incat nu se mai justifica acel comision pe care in trecut il plateau catre agentii.

Insa mai sunt si agentii imobiliare, ce-i drept foarte putine, care inca mai percep comision atat de la cumparator cat si de la vanzator, dar mai sunt si vanzatori care nu vor sa ofere comision deloc si unele agentii, in cazuri de acest gen, sunt nevoite sa comisioneze cumparatorul.

Site-ul RateLaDezvoltator.ro nu percepe comision de la client in 99% din cazuri, pentru a le face cat mai placuta si mai putin costisitoare aceasta etapa si pentru a le oferi consultanta de cat mai buna calitate.

In anumite cazuri, cazuri extrem de rare (mai putin de 1% din oferte), atunci cand dezvoltatorii sau vanzatorii nu acopera niciun cost si nu accepta sa plateasca un comision, vom fi nevoiti sa anuntam clientul si sa stabilim impreuna cu acesta care va fi nivelul de comisionare pe care vom colabora.

 

Solicita oferta Acum!

[wp_crm_form form=contactare_rateladezvoltatorro]

(Acest articol a fost citit de 1037 de vizitatori)

Nu am gasit articole asemanatoare.