Terenuri ieftine in Bucuresti si Ilfov – Tartasesti

Locația Terenurilor: Terenurile se află la intrare in Tărtășești, dupa Hanul Vlăsia, la aproximativ 15 – 20 minute de Piața Victoriei pe DN7. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, sensurile de […]

Locația Terenurilor:
Terenurile se află la intrare in Tărtășești, dupa Hanul Vlăsia, la aproximativ 15 – 20 minute de Piața Victoriei pe DN7. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, sensurile de mers fiind despărțite prin parapeți, ceea ce face ca traficul rutier sa fie foarte rapid și lejer, neexistand nici un fel de gropi sau blocaje în trafic. De la iesirea din București sunt 14 km pănă la terenuri, aceastea aflăndu-se în Tărtașești, imediat dupa Chitila, iar distanța se parcurge in 10 minute, la fiecare intersecție fiind sensuri giratorii.

Regimul Terenurilor:
Loturile au regimul de teren intravilan pentru construcții. Prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal) regimul maxim de înalțime poate fi maxim P+1(2). Se poate construi astfel imediat, curentul fiind diponibil din prima zi. Terenurile au destinația de construcții locuințe și nu pot fi folosite astfel in alt scop (construcții de hale industriale, producție etc). POT-ul terenurilor (procentul maxim de ocupare) este de 40 %. Fiecare lot este delimitat cu țaruși de fier de catre un cadastrist autorizat, printr-un proces-verbal de trasare și conform coordonatelor cadastrale actualizate în 2012 la ultimul standard „stereo ’70 eTerra”.

Utilitațile:
La fiecare lot în parte a fost montat câte un stălp de curent trifazic, pe colț, astfel încât să nu afecteze deschiderea. Curentul monofazic sau trifazic se poate folosi din prima zi de la organizarea de șantier. Dosarul la rețeaua de gaze naturale are deja intocmit studiul de fezabilitate tehnico-economic. Proiectul lucrarilor presupune ca țeava de gaze (63 mm grosime) să treacă prin dreptul fiecarui lot, la limita de proprietate a terenurilor. Primaria are în derulare lucrari de canalizare pentru toată localitatea Tărtășești si au anunțat ca vor finaliza lucrarile in acest an, dar o variantă mult mai practică si mai rapida o reprezintă Fosa sau statiile de Epurare a apei in regim privat, costurile fiind destul de accesibile, pe piața fiind diverse variante foarte moderne și ecologice. De asemenea, se pot construi puțuri, pânza freatică fiind la 7 – 8 metrii adâncime. În dreptul terenurilor trece si reteaua de telefonie Romtelecom, precum si reteaua de Cablu TV și Internet.

Investiții în zonă:
Drumul Privat din interiorul ansamblurilor a fost amenajat cu utilaje speciale fiind folosite urmatoarele materiale: balastru, refuz de ciur, zgură, piatră de 16-32, piatră concasată, fundația pentru astfalt fiind astfel realizată. Stratul de 15 cm de asfalt se poate turna imediat dar deocamdată nu este recomandat deoarece se construiește foarte mult și se intră cu mașini de mare tonaj. Toate loturile au fost masurate de un Expert Cadastral si delimitate cu picheți solizi de fier conform coordonatelor cadastrale. Un avantaj îl reprezintă și faptul ca Drumul Gării a fost reasfaltat de curând cu un asfalt de foarte buna calitate, astfel încât pe DN7 cât și pe Drumul Gării până la terenuri nu există nici un fel de gropi, drumul fiind foarte accesibil și ușor de parcurs. În perspectiva conturarii Zonei Metropolitane București, în Tărtășești se realizează structuri urbanistice moderne, cu un grad deosebit de confort, finanțate de Primaria Tărtășești prin Fonduri Europene și stimulate de exigenta ridicată a unor investitori privați veniți din direcția capitalei sau strainatate ceea ce influeantează rapid și favorabil dezvoltarea infrastructurii și a potențialului turistic și economic al zonei.

Vecinatați:
Padurea se află în jurul loturilor de teren si oferă o priveliste și o atmsoferă foarte placută precum și un aer deosebit de curat și sanatos. În zonă se construiesc permanent vile noi formându-se astfel mai multe ansambluri rezidențiale. În apropiere se găsesc mai multe supermarketuri, 2 scoli, un liceu, multe locuri de joacă pentru copii, farmacie, dispensar, spalatorie auto, poliția, primăria, poșta, mai multe benzinarii, bancomate, un teren de fotbal cu nocturnă care poate fi folosit gratuit, terase, bar-uri, Hanul Vlăsiei cu motel, piscină, tenis si alte spații de agrement. La 5 minute se află Mega Image, Carrefour, Baumax, viitorul Mall Coloseum. Centura Bucureșiului nou construită, pe 4 benzi, se află la 5 minute, trece pe deasupra Drumului Național DN7 fluidizand astfel traficul, așa cum se poate vedea în poza alturată, și se poate folosi pentru a ajunge ușor oriunde în București. Ca mijloace de transport micorbuzele trec permanent la intervale foarte scurte (10-15 minute) pe DN7 si ajung imediat în București. În apropiere se află Gara, aceasta fiind un foarte bun mijloc de transport alternativ, transportul feroviar fiind dotat cu trenuri noi, silențioase, moderne, cu aer condiționat, de tip Săgeata Albastră. Trenurile circula foarte des si regulat, la intervale fixe. La 2 km în Localitatea Ciocănești se află mai multe lacuri care oferă un peisaj superb și în care se poate pescui gratuit sau contra cost.

Prețuri:
Prețurile sunt foarte ieftine cumparănd cu prețurile  terenurilor din zonă, iar acestea nu oferă aceleași facilitați de urbanizare. Prețurile încep de la 10.500 Euro/ lotul (19 Euro/ mp) iar odată cu achiziționarea mai multor loturi se poate negocia pretul. Loturile sunt achizitionate direct de la proprietar.


Va invitam sa ne contactati la 0741.362.862 sau RateLaDezvoltator@gmail.com, pentru a va oferi detaliile complete despre oferta eventual pentru a stabili o intalnire.

(Acest articol a fost citit de 3151 de vizitatori)