Terenuri ieftine in Rate in Bucuresti si Ilfov – Pantelimon si Cernica

Loturi de teren intravilan, cu Plata in Rate, in Zona Pantelimon / Cernica Modalitatea de achizitie pentru aceste loturi poate fi Cash sau cu Avans si cu Plata in Rate Direct la Proprietar. Achitati un […]

Loturi de teren intravilan, cu Plata in Rate, in Zona Pantelimon / Cernica

Modalitatea de achizitie pentru aceste loturi poate fi Cash sau cu Avans si cu Plata in Rate Direct la Proprietar. Achitati un Avans de Minim 17%-20%, iar diferenta o puteti achita cu plata lunara pe o perioada de maxim 10 ani. Fara costuri ascunse, pe baza de contract notarial cu ipoteca.

Loturile au dimensiuni intre 400 mp si 500 mp si pentru fiecare se plateste o cota de 80 mp aferenta drumului.

Aceste loturi sunt situate la doar 10 km de Piata Universitatii. Terenul cuprinde o suprafata totala de teren de 20.000 mp, drum acces cu latime de 9 m, si mai sunt disponibile doar 46 loturi de casa.

Mini cartierul ce se va forma, va avea caracter de comunitate privata, paza umana permanenta, monitorizare video de la distanta, gradina amenajata zona centrala, loc joaca pentru copii, mini market alimentar, gradinita, sala fitness.

Utilitati existente: curent electric, gaz metan. Lucrare in curs de desfasurare efectuata de Primarie: alimentare apa si canalizare.

Accesul este facil, pe sosea asfaltata si iluminat public stradal. Transportul public din imediata apropiere catre zona Cora Pantelimon se face cu microbuzul.

CALCUL TEREN IN RATE CU AVANS MIC

Suprafata Lot = 400 mp + 80 mp = 480 mp (teren+drum)

Avans 20% =  4.350 Euro

Rata lunara = 200 Euro x 120 Luni

Numar luni = 120 Luni

Pentru detalii suplimentare va invitam sa ne Contactati la numarul 0741.362.862 sau pe email la adresa RateLaDezvoltator@gmail.com

Teren_Cernica_Pantelimon_Lotizare_

(Acest articol a fost citit de 14408 de vizitatori)