Teren in Rate – Tunari – Rata de la 300 Euro lunar

Teren Tunari cu Toate Utilitatile: Electricitate, Gaz, Canalizare, Drumuri de Acces, Asfalt = 50 Euro / mp Avans: 40% = aprox. 10.000 Euro Rate pe 50 luni = 300 Euro x 50 luni Ansamblul din […]

Teren Tunari cu Toate Utilitatile: Electricitate, Gaz, Canalizare, Drumuri de Acces, Asfalt = 50 Euro / mp

Avans: 40% = aprox. 10.000 Euro

Rate pe 50 luni = 300 Euro x 50 luni

Ansamblul din care fac parte terenurile are o suprafata de 47.000mp( vandut in proportie de 70% ) si este situat pe drumul care leaga centura Bucurestiului de Dimieni si de Balotesti, la numai 1,5 km de primaria din Tunari, la 3,5 km de Pipera(Iancu Nicolae) si la 6,5 km de Sos Barbu Vacarescu (sector 1 Bucuresti).
Deschiderea terenului (~100ml) este la DN202B, drum care este foarte important, fiind paralel cu DN 1 si care va face legatura cu noua autostrada Bucuresti- PloiestiAccesul catre Bucuresti este foarte rapid prin Piperapeste cele trei poduri nou construite (linia de centura – scoala Americana, Porche Romania, si Barbu Vacarescu)

 

Intrarea in ansamblu se face din drumul astfaltat (DN 202B) care leaga Bucurestiul prin Pipera, de Dimieni si de Balotesti.

Utilitatile:
Acest ansamblu beneficiaza de: 
  • Post de Transformare (PT) propriu, folosit in exclusivitate, independent de restul comunei;
  • Bransament de gaze separat, folosit in exclusivitate;
  • Canalizare folosita exclusiv de ansamblu, trasa atat pe drumul de servitute cat si racordata la fiecare lot.
Terenurile fac parte dintr-un ansamblu care a fost lotizat in urma unei documentatii PUZ (Plan Urbanistic Zonal), avand urmatorii indicatori urbanistici:
  • CUT de 0,9
  • S+P +2E
  • POT 30%
  • H max 10m
  • certificat de urbanism la zi.
 Terenurile sunt scoase din circuitul agricol, au cadastru si intabulare iar pe ele se poate construi rapid, nefiind nevoie decat de autorizatie de constructie.
Prin PUZ, sunt reglementate drumuri de 9m(6m carosabil si doua trotuare de 1.5m fiecare de o parte si alta a drumului), fapt care da un plus de valoare ansamblului.
Intentionam sa dezvoltam pe acest teren PROIECTUL PRIMA CASA, avand deja discutii cu cativa investitori interesati sa finanteaze acest proiect, cat si cu un constructor care sa execute casele, noi punand la dispozitie terenul cu utilitati si autorizatiile de constructie.

Va invitam sa ne contactati la 0741.362.862 sau RateLaDezvoltator@gmail.com, pentru a stabili o intalnire in care va vom oferi detaliile complete despre oferta.

 

(Acest articol a fost citit de 4793 de vizitatori)