Sun Park Residence – zona Piata Sudului – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Sun Park Residence este la doar 5 minute distanta de mers pietonal fata de statia de metrou Piata Sudului si mall Sun […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Sun Park Residence este la doar 5 minute distanta de mers pietonal fata de statia de metrou Piata Sudului si mall Sun Plaza.

Imobilul are un regim de inaltime de S+P+7 etaje, 34 de unitati locative din care garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere dotate cu toate facilitatile. La subsol, imobilul este prevazut cu boxe. Locuri de parcare sunt disponibile atat la subteran cat si la suprateran.

 

Complexul Sun Park Residence imbina perfect avantajele unei locuinte moderne cu nevoia de mobilitate, oferind un foarte bun acces spre toate zonele orasului.

Amplasat la cateva sute de metri distanta fata de parcul Tineretului, Sun Park Residence pune la dispozitie locuinta ideala pentru cei care isi doresc un camin confortabil unde linistea si relaxarea se imbina cu natura.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 748 de vizitatori)