Rate La Dezvoltator – plata directa fara birocratie si analiza veniturilor

Modalitatea de plata prin „Rate La Dezvoltator” a aparut ca solutie alternativa la creditele ipotecare in timpul crizei imobiliare. Noul boom rezidential din Bucuresti si orasele mari arata ca aceasta modalitate de plata se pastreaza cu […]

Modalitatea de plata prin „Rate La Dezvoltator” a aparut ca solutie alternativa la creditele ipotecare in timpul crizei imobiliare. Noul boom rezidential din Bucuresti si orasele mari arata ca aceasta modalitate de plata se pastreaza cu o pondere importanta in clientela dezvoltatorilor de proiecte rezindentiale chiar si dupa reluarea creditarii de catre banci pe acest segment.

Din analizele realizate de RateLaDezvoltator.ro rezulta ca printre cei care accepta aceasta solutie de finantare sunt in special investitorii de talie mijlocie si mare, cei care au proiecte cu peste 100 de locuinte noi construite pe an si forta financiara suficienta pentru a sustine finalizarea locuintelor.

Recent RateLaDezvoltator.ro impreuna cu un grup de investitori, a demarat realizarea unei oferte de Rate La Dezvoltator Fara Avans, prin sistemul Rent And Buy. Aceasta solutie de Rent And Buy va fi disponibila si in Romania incepand cu luna Octombrie 2015.

Avantajele Ratelor Direct La Dezvoltator:

  1. Nu se solicita documente justificative pentru veniturile realizate.
  2. Nu platesti comisioane la suma platita in rate.
  3. Poti finaliza tranzactia si te muti in casa mult mai repede decat daca aplici pentru un credit bancar.
  4. Poti face plata anticipata in orice moment, ceea ce nu este posibil in cazul contractarii unui credit Prima Casa mai devreme de 5 ani de la acordare. Asadar, daca vrei sa te muti, o poti face mult mai rapid.
  5. Ratele pe care le platesti direct dezvoltatorului nu iti afecteaza capacitatea de a obtine alte credite bancare.

Ce trebuie sa stii:

  1. Avansul minim pe care-l solicita dezvoltatorii este de regula mai mare (intre 20% si 50% din valoarea imobilului) decat cel cerut de banca (5% pentru Prima Casa).
  2. Durata maxima a unui contract cu plata in rate catre dezvoltator variaza de la 3 ani pana la 10 ani in unele cazuri. Prin urmare, ratele lunare pe care le vei plati pot depasi ca suma rata lunara pentru un credit bancar pe 20 – 25 ani.
  3. Dezvoltatorul iti poate inmana inca de la inceput titlul de proprietate in schimbul inscrierii unei ipoteci de rang 1 asupra imobilului, procedura similara cu cea aplicata de catre banci pentru credite ipotecare.

 

 Iata cateva zone in care RateLaDezvoltator.ro promoveaza aceasta noua metoda de plata:

Contacteaza ACUM Echipa RateLaDezvoltator.ro pentru mai multe informatii:

Telefon: 0741.362.862

Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 3823 de vizitatori)