Rate La Dezvoltator pe maxim 30 de ani prin Finantare Nebancara

Vesti bune de la RateLaDezvoltator.ro In cursul lunii Septembrie, echipa RateLaDezvoltator.ro a semnat un parteneriat cu o importanta institutie nebancara pentru a asigura finantare pentru clientii neeligibili sau mai putin eligibili. In urma acestui parteneriat, […]

Vesti bune de la RateLaDezvoltator.ro

30-ani-aceeasi-rata

In cursul lunii Septembrie, echipa RateLaDezvoltator.ro a semnat un parteneriat cu o importanta institutie nebancara pentru a asigura finantare pentru clientii neeligibili sau mai putin eligibili.

In urma acestui parteneriat, clienti cu venituri mici pot accesa finantare pe o perioada de maxim 30 de ani, cu rate mici, usor de achitat.

Multi dintre clientii care contacteaza RateLaDezvoltator.ro si-ar dori rate la dezvoltator cu avans mic sau mediu si rate pe perioade cat mai lungi, pentru a avea de plata lunar o suma mica.

Spre exemplu, pentru un venit de 3.000 Lei pe familie, noi putem finanta o suma de pana la 45.000 Euro, in functie situatia fiecarui client care aplica. Rata la un astfel de credit acordat este de aproximativ 250-350 Euro in functie de perioada de rambursare.

De mentionat este faptul ca aceasta creditare, are conditii de dobanda asemnatoare cu cele bancare, in unele cazuri finantarea noastra fiind chiar mai avantajoasa decat cea bancara.

Prin acest parteneriat am incercat sa micsoram numarul de acte necesare pentru finantare, si sa scurtam timpul de acordare.

Aceasta este varianta care ii poate ajuta pe multi dintre romani sa aiba locuinta mult visata, chiar cu un venit mediu.

Contacteaza ACUM Echipa RateLaDezvoltator.ro pentru mai multe informatii:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 15648 de vizitatori)