Mitropolit Dosoftei Residence – zona Parcul Carol – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Mitropolit Dosoftei Residence, cel mai nou imobil rezidential din zona Parcul Carol, amplasat pe Str. Mitropolit Dosoftei nr 87, la doar 10 […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Mitropolit Dosoftei Residence, cel mai nou imobil rezidential din zona Parcul Carol, amplasat pe Str. Mitropolit Dosoftei nr 87, la doar 10 minute distanta de mers pietonal fata de statia de metrou Eroii Revolutiei. Parcul Carol se afla la o distanta de 200 m fata de ansamblu.

Imobilul are un regim de inaltime de S+P+3 etaje, 20 de unitati locative din care garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere dotate cu toate facilitatile.

 

Complexul Rezidential Mitropolit Dosoftei, imbina perfect avantajele unei locuinte moderne cu nevoia de mobilitate, oferind un foarte bun acces spre toate zonele orasului.

 

Amplasat la cateva sute de metrii distanta fata de parcul Carol intr-o zona ferita de agitatia metropolei, Mitropolit Dosoftei este locuinta ideala pentru cei care isi doresc un camin confortabil unde linistea si relaxarea se imbina cu natura.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 2386 de vizitatori)