Membership Cancel

Proiectul Daylight Residence, situat in a fost gandit ca un complex de apartamente, cu circuit inchis, unde proprietarii sa se bucure de tot confortul unor locuinte primitoare si spatioase, dar si de posibilitatea de a petrece momente deosebite alaturi de prieteni si familie.
[wp-members status=”in”] this content can only be seen by logged in users.

Utilitatea si placerea de a locui in Ansamblul Daylight Residence sunt garantate de numeroasele facilitati pe care acesta le ofera:

spatii de joaca pentru copii
locuri de odihna si relaxare
locuri de parcare in incinta complexului
terase cu vedere panoramica
supermarket in incinta complexului
sala de fitness in incinta complexului
distante foarte mici pana la mijloacele de transportin comun (metrou, autobuz, maxi-taxi)
distante mici pana la hipermarket Carrefour, Metro, Selgros, Piata de Gros Berceni, Sun Plaza
primarie oras Popesti Leordeni situata in apropiere

Ansamblul Daylight Residence, vine in intampinarea clientilor, cu gama variata de apartamente, cu doua si trei camere, existand nu mai putin de 10 tipuri diferite de suprafete pentru cele de 2 camere.

Fiecare bloc dispune de 1.000 mp de teren, iar pe fiecare etaj exista cate 5 apartamente, care se multiplica pe cele 6 nivele ale blocului. Regimul de inaltime este D+P+4E, iar cele 12 blocuri de locuinte ce compun prima faza a proiectului, insumeaza aproximativ 360 de apartamente cu bai si bucatarii gata mobilate, 280 de locuri de parcare si 4 foisoare pentru gratar.

Va asteptam la showroom pentru a va convinge singuri.

Accesul catre ansamblu, se face prin Str. Amurgului sau Str. Drumul Fermei, iar statia de Metrou Dimitrie Leonida, se afla la 5 minute de Daylight Residence.

daylight_residence_3_camere daylight_residence_2_camere

Apartamente au suprafete diferite, pentru nevoi sau gusturi diferite:

40 mp – 50 mp (vezi lista aici)
51 mp – 60 mp (vezi lista aici)

Read more: http://rateladezvoltator.ro/daylight-residence-rate-la-dezvoltator-dimitrie-leonida-popesti-leordeni-imgb-oltenitei-berceni/#ixzz3RXcdvHVh

[/wp-members]

(Acest articol a fost citit de 24 de vizitatori)