Mega Residence – zona Metalurgiei – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Mega Residence Metalurgiei este un proiect nou rezidential al anului 2014 din Zona de Sud.Ansamblul se distinge printr-o amplasare deosebita si prin […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Mega Residence Metalurgiei este un proiect nou rezidential al anului 2014 din Zona de Sud.Ansamblul se distinge printr-o amplasare deosebita si prin calitatea superioara a materialelor folosite la finisajele interioare.

Complexul de locuinte “Mega Residence” este pozitionat pe Bulevardul Metalurgiei in vecinatatea Mall-ului Grand Arena. Condominiul ofera rezidentilor sai acces rapid si facil la mijloacele de transport in comun: statie RATB la 2 minute distanta si statia de metrou Aparatorii Patriei la 10 minute.

Ansamblul este alcatuit din 2 imobile cu regim de inaltime scazut (parter inferior + parter + 5 niveluri), este pozitionat stradal si pune la dispozitia celor interesati a achizitiona o locuinta noua, un numar de 102 unitati locative: garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Acestea se vor preda complet finisate, “la cheie”, si vor beneficia de bransamente si contorizare individuala pentru toate utilitatile: apa, canalizare, gaze, energie electrica. Toate acestea, impreuna cu sistemul termic modern al blocurilor va vor asigura un confort material sporit din punct de vedere al costurilor de intretinere si mentenanta.

Suprafata totala de teren (proprietate privata) pe care se desfasoara proiectul Mega Residence Metalurgiei este de 5.000 mp. Aceasta ne ofera posibilitatea ca pentru fiecare unitate locativa sa oferim,cu titlu GRATUIT, un loc de parcare in cadrul condominiului fiecaruia dintre noii proprietari de apartamente.

Revenind la finisaje, apartamentele si garsonierele din ansamblul rezidential Mega beneficiaza de:

  • Placaje ceramice, gresie si faianta, in bucatarii si grupurile sanitare,
  • Pardoseli placate cu parchet,
  • Usi interioare celulare in ton cu pardoseala,
  • Zugraveli lavabile,
  • Usa metalica de acces anti-efractie,
  • Centrala termica individuala,
  • Radiatoare din otel,
  • Obiecte sanitare moderne,
  • Ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan,

Toate finisajele sunt de calitate ridicata si sunt incluse in pretul de vanzare al apartamentelor. Pentru rezervarile facute din timp, punem la dispozitie si optiunea de a personaliza aceste finisaje dupa gust si nevoi. Personalizarea se va face in limita bugetelor stabilite de comun acord.

Zona de amplasare a noului proiect imobiliar ofera obiective multipe si diverse:

Galeriile comerciale Grand Arena;

Supermarket-uri: Mega Image (Alexandru Obregia, 10 minute distanta), Selgros, Metro Metalurgiei (5 minute distanta), Obi, Carrefour (2 minute distanta),Penny.

Unitati de invatamant pentru toate varstele: gradinite, crese, scoli generale, licee, universitati (Spiru Haret);

Unitati spitalicesti;

Restaurante, baruri si cafenele (diverse brand-uri);

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 526 de vizitatori)