Locuinte in Rate La Dezvoltator si Fara Avans

O parte dintre clientii care ne contacteaza pentru a achizitiona o locuinta prin sistemul de Rate La Dezvoltator, nu dispun de avans sau dispun de un avans prea mic, pentru a fi bagati in seama […]

O parte dintre clientii care ne contacteaza pentru a achizitiona o locuinta prin sistemul de Rate La Dezvoltator, nu dispun de avans sau dispun de un avans prea mic, pentru a fi bagati in seama de catre dezvoltatori.

Pentru aceste situatii, incercam continuu sa gasim Solutii de Creditare, astfel incat sa avem cat mai multi Clienti multumiti, care ne vor recomanda, in mod sigur, mai departe, prietenilor si cunoscutilor.

O varianta destinata Clientilor care isi permit o rata lunara mai mare, este obtinerea de catre echipa RateLaDezvoltator.ro a unui Credit, cu care se va asigura Avansul ce va fi folosit pentru a contracta o locuinta cu Rate La Dezvoltator, si ulterior Clientul va plati lunar rata, in functie de conditiile specifice fiecarui Dezvoltator.

Acest continut este disponibil doar Abonatilor care au platit taxa de 4,99 Euro cu cardul folosind serviciul PayPal sau taxa de 5 Euro prin SMS folosind serviciul mobilPay.

Daca esti Abonat, te rugam sa accesezi Contul Tau.
Daca doresti sa creezi un Cont Nou de Abonat, o poti face mai jos.

Intra in Contul Tau de Abonat
   
Abonat Nou
*Camp obligatoriu