Duminicii Residence – zona Brancoveanu – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Amplasat intr-o zona rezidentiala noua ce dispune de acces rapid la toate mijloacele de transport in comun.Ansamblul Rezidential este poate cel mai […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Amplasat intr-o zona rezidentiala noua ce dispune de acces rapid la toate mijloacele de transport in comun.Ansamblul Rezidential este poate cel mai bine amplasat proiect residential din zona de Sud, care ofera celor aflati in cautarea unei locuinte noi, apartamente excelent compartimentate insotite de balcoane generoase si locuri de parcare.
Imobilul P+2E+M este situat intr-o zona linistita din cartierul Berceni, la 5 – 10 minute de statiile pentru mijloacele de transport in comun 116, 141, si de statia de metrou Brancoveanu (Oraselul Copiilor). Constructia este realizata din caramida porotherm (inclusiv compartimentarile interioare) pe structura de beton. Contoarele pentru utilitati (apa, gaze, curent electric) se afla in afara apartamentelor.

Proiectul este compus din 25 de spatii locative ce beneficieaza de un grad sporit de comfort si intimidate. In cadrul ansamblului intalnim mai multe modele de apartamente cu suprafete generoase dezvoltatorul gândindu-se inclusiv la spatiile de depozitare.


Apartamentele dispun de cele mai bune compartimentari interioare si sunt finisate cu materiale de cea mai buna calitate, majoritatea lor fiind importate:

  • gresie si faiata import Spania/ Italia,
  • parchet laminat dublu-click import,
  • tamplarie PVC Rehau 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low-e de culoare inchisa si glafuri interior PVC,
  • exterior aluminiu,
  • prize si intrerupatoare Gewiss Legrand,
  • iar centrala termica Ferolli Italia,
  • usi interioare de lemn,
  • iar usa de intrare este anti efractie.


Tot la capitolul beneficii merita mentionat ca dezvoltatorul proiectului ofera o reducere de 5 % fata de pretul de lista afisat in cazul in care plata unui apartament se face cash. Un alt beneficiu major oferit de dezvoltator este optiunea de a va personaliza interiorul apartamentului dupa propiul gust, avand la dispozitie o gama larga de finisaje si echipamente.


Utilitati: Canalizare, apa curenta Apa Nova, gaze naturale GDF Suez,electricitate Enel si contorizari individuale alea apartamentelor.
Vecinatati: unitati de invatamant, unitati spitalicesti, mijloace de transport in comun, mari centre si galerii comerciale, piete si magazine de retail, in imediata apropiere.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 1624 de vizitatori)