Daylight Residence – Rate La Dezvoltator – Dimitrie Leonida – Popesti Leordeni – IMGB – Oltenitei – Berceni

Daylight Residence? Proiectul Daylight Residence, situat in  a fost gandit ca un complex de apartamente, cu circuit inchis, unde proprietarii sa se bucure de tot confortul unor locuinte primitoare si spatioase, dar si de posibilitatea de a petrece momente […]

Daylight Residence?

Proiectul Daylight Residence, situat in  a fost gandit ca un complex de apartamente, cu circuit inchis, unde proprietarii sa se bucure de tot confortul unor locuinte primitoare si spatioase, dar si de posibilitatea de a petrece momente deosebite alaturi de prieteni si familie.

Utilitatea si placerea de a locui in Ansamblul Daylight Residence sunt garantate de numeroasele facilitati pe care acesta le ofera:

 • spatii de joaca pentru copii
 • locuri de odihna si relaxare
 • locuri de parcare in incinta complexului
 • terase cu vedere panoramica
 • supermarket in incinta complexului
 • sala de fitness in incinta complexului
 • distante foarte mici pana la mijloacele de transportin comun (metrou, autobuz, maxi-taxi)
 • distante mici pana la hipermarket Carrefour, Metro, Selgros, Piata de Gros Berceni, Sun Plaza
 • primarie oras Popesti Leordeni situata in apropiere

Ansamblul Daylight Residence, vine in intampinarea clientilor, cu gama variata de apartamente, cu doua si trei camere, existand nu mai putin de 10 tipuri diferite de suprafete pentru cele de 2 camere.

Fiecare bloc dispune de 1.000 mp de teren, iar pe fiecare etaj exista cate 5 apartamente, care se multiplica pe cele 6 nivele ale blocului. Regimul de inaltime este D+P+4E, iar cele 12 blocuri de locuinte ce compun prima faza a proiectului, insumeaza aproximativ 360 de apartamente cu bai si bucatarii gata mobilate, 280 de locuri de parcare si 4 foisoare pentru gratar.

Va asteptam la showroom pentru a va convinge singuri.

Accesul catre ansamblu, se face prin Str. Amurgului sau Str. Drumul Fermei, iar statia de Metrou Dimitrie Leonida, se afla la 5 minute de Daylight Residence.

daylight_residence_3_camere daylight_residence_2_camere

Apartamente au suprafete diferite, pentru nevoi sau gusturi diferite:

 • 40 mp – 50 mp (vezi lista aici)
 • 51 mp – 60 mp (vezi lista aici)
 • 70 mp – 80 mp (vezi lista aici)

Varianta de plata in Rate La Dezvoltator pe 2 Ani:

Avans = 50% din valoarea apartamentului

Diferenta de 50% se poate plati intr-un interval de maximum 24 de luni (2 ani), prin plati lunare, sau plati la 3-6 luni, sau plati anuale, sau se poate plati sub forma de Valoare Reziduala la finalul perioadei agreate cu Dezvoltatorul.

Preturile sunt cuprinse intre 26.500 Euro (la demisol) si 53.000 Euro pentru Apartamentele cu 3 camere de la etajele intermediare si sunt usor negociabile.

Locatie si facilitati

harta-daylight-residence

Daylight Residence Harta

Puncte de interes

1. Primaria Popesti-Leordeni

2. Scoala cu clasele I-VIII nr. 2

3. Metro Cash&Carry

4. Complex Comercial Berceni (Selgros, Carreour, Hornbach, Grand Arena Mall etc)

5. Sun Plaza

6. Lidl

 Metrou Dimitrie Leodida (fost IMGB)

 Autobuz 125, 402, 418, 419, 434, 611, 634 si Maxi-taxi 244

Incadrare in teritoriu – Accesibilitate

Ansamblul “Daylight Residence” este situat in Orasul Popesti-Leordeni la granita cu Sectorul 4 al Capitalei in imediata vecinatate a Soselei Berceni si nu foarte departe de Soseaua Oltenitei, pe Strada Fermei si cu posibilitatea de acces din Strada Amurgului. Ansamblul este deservit in intregime de o strada asfaltata, dotata cu trotuare ce o marginesc.

Mijloace de Transport

Ansamblul se dezvolta intr-un areal cu acces la mijloacele de transport in comun aferente Municipiului Bucuresti. La numai 400m se gaseste cel mai important mijloc de transport in comun, metrul cu statia IMGB 2 si IMGB 1. Alte linii importante de transport sunt cele de Autobuz 125, 402, 418, 419, 434, 611, 634 precum si Maxi-Taxi 244, linii care fac legatura cu Capitala si nu numai.

Obiective de interes Zonale

In imediata vecinatate a ansamblului la doar cateva minute de mers cu autoturismul sunt dispuse o serie de obiective de interes pentru orice locatar. Astfel Administrativ = Primaria Popesti-Leordeni, Comert si Hypermarket = Praktiker, Selgros, Metro, Hornbach, Supermarket = Lidl, Mega Images. De asemeni in zona mai sunt Scoli Generale , Licee, Gradinite, After School si la aproximativ 2.5 km se afla cateva Spitale, Mall Sun Plazza si Piete Agro-Alimentare.

Contacteaza ACUM Echipa RateLaDezvoltator.ro pentru mai multe informatii:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 5798 de vizitatori)