Construim ieftin = 199 Euro / mp „la rosu”

Doriti sa realizati o constructie ieftina? Echipa RateLaDezvoltator.ro poate realiza pentru Dvs. cea mai ieftina constructie pe structura clasica „la rosu”, cu doar 199 Euro/mp. Va oferim constructie casa „pe pamant” realizata din structura clasica […]

Doriti sa realizati o constructie ieftina? Echipa RateLaDezvoltator.ro poate realiza pentru Dvs. cea mai ieftina constructie pe structura clasica „la rosu”, cu doar 199 Euro/mp.

Va oferim constructie casa „pe pamant” realizata din structura clasica de fier beton, zidarii de BCA si acoperis de lemn, la cel mai mic pret de pe piata, respectiv 199 Euro/mp pentru varianta „la rosu„. Proiectul si alte documentatii NU sunt incluse.

Inaltime fundatie = maxim 1,5 metri

Daca aveti nevoie, Echipa RateLaDezvoltator.ro va poate ajuta la cele mai mici preturi cu realizarea Proiectului DTAC, pentru Autorizarea Constructiei si economisiti sume importante.

Constructia ieftina va fi realizata in varianta „la rosu„, din beton armat, BCA, iar acoperisul va fi realizat din cherestea, grinzi si capriori (in aceasta oferta nu sunt incluse tabla sau alte materiale si accesorii pentru acoperis sau finisaje).

Fundatia are adancimea de maxim 1,5 m fata de cota zero (adancimea acesteia se stabileste numai dupa realizarea unui Studiu Geotehnic de catre echipa noastra contra cost sau a altor specialisti Geotehnicieni).

  • Materiale cu Certificate de Calitate si Agremente Tehnice

Betonul va fi asigurat din statiile cu care avem parteneriate, statii cu o bogata experienta in domeniu, care asigura si incercarile de laborator pentru tot betonul ce va fi furnizat, astfel incat putem fi siguri de reteta si compozitia acestuia.

Fierul Beton este livrat in aceleasi conditii de calitate, fasonat, insotit de toate certificatele de conformitate necesare.

Zidaria din BCA are latimea de 25-30 cm (in functie de proiectul de arhitectura si modelul de zidarie ales).

In aceasta oferta NU este inclusa Cheresteaua pentru realizarea cofrajelor (aproximativ 10 metri cubi).

In aceasta oferta NU sunt incluse documentatiile si nici costurile pentru obtinerea Autorizatiei de Construire.

In oferta noastra NU este inclus terenul aferent constructiei.

 

Pentru comenzi si informatii sunati la 0741.362.862 sau ne puteti scrie pe mail la RateLaDezvoltator@gmail.com.


Sau folositi Formularul de Contact.

Imaginile de pe site-ul www.RateLaDezvoltator.ro au titlu de prezentare.

In cazul in care nu detineti un teren pentru o astfel de constructie, va putem ajuta cu consultanta imobiliara si informatii despre terenuri bine pozitionate, si cu utilitati, in urmatoarele zone (preturile sunt aproximative):

Terenul_din_jurul_Bucurestiului_Ilfov_01_crop

Aceasta oferta este disponibila doar pentru Plata Cash.

Oferta valabila pana la 01.08.2014

(Acest articol a fost citit de 1535 de vizitatori)

Nu am gasit articole asemanatoare.