Constructii ieftine de la A la Z

Aveti nevoie de ajutor pentru toate etapele constructiei, noi va putem ajuta! De la alegerea terenului, verificarea actelor, studiul geotehnic, avizarea si autorizarea constructiei, realizarea efectiva a constructiei, va putem ajuta sa aveti costuri cat […]

Aveti nevoie de ajutor pentru toate etapele constructiei, noi va putem ajuta!

De la alegerea terenului, verificarea actelor, studiul geotehnic, avizarea si autorizarea constructiei, realizarea efectiva a constructiei, va putem ajuta sa aveti costuri cat mai mici, sa optimizati timpii de obtinere a documentatiilor, sa achizitionati cat mai ieftin materiale, prin intermediul furnizorilor nostri, sa evitati blocaje in diverse stadii ale constructiei.

Avantajele alegerii echipei noastre pentru toate aceste etape sunt in primul rand legate de economisire de timp si bani.

Conceptul pe care l-am dezvoltat este destinat clientilor care nu au timp sa se ocupe de urmarirea constructiei sau pur si simplu nu au cunostintele necesare in acest domeniu, si tocmai de aceea au nevoie de consultanta de specialitate pe care o oferim precum si cunostintele si relatiile dobandite in peste 8 ani de activitate in acest domeniu.

Alegerea Terenului

Avand atatea zone si atatea oferte, este foarte complicat ca un client sa inceapa de la zero cautarile unui teren bine pozitionat, cu utilitati si fara probleme legate de acte.

Rolul echipei noastre este de a-i prezenta o lista scurta, cu terenuri care indeplinesc criteriile solicitate de client, cu privire la pret, zona, suprafata, utilitati, acces la mijloace de transport sau alte puncte de interes, etc, astfel incat timpul pana la gasirea terenului dorit, sa se scurteze considerabil si sa incepem autorizarea si apoi constructia cat mai curand.

Atunci cand avem posibilitatea, negociem cu proprietarii de terenuri, preturi preferentiale pentru clientii nostri, astfel incat sa poata aloca cat mai multi bani pentru constructie, chiar daca au un buget restrans.

Verificarea actelor este un alt ajutor important pentru clientii nostri, care nu au cunostinte in domeniul imobiliar.

Ii sfatuim pe clientii nostri sa realizeze Studiul Geotehnic (cu firma noastra sau alta firma), pentru a fi siguri ca terenul de fundare nu prezinta probleme si ca nu vor aparea complicatii ulterioare cand demaram constructia.

Avizarea si Autorizarea Constructiei

Obtinerea de Avize si Autorizatia de Construire de la diverse foruri si institutii, este o etapa care consuma mult timp si bani in general, dar noi va putem ajuta cu aceste operatiuni mult mai rapid, contra unei sume care va acoperi deplasarile si timpul pe care noi il vom aloca pentru obtinerea acestor documentatii.

In timp ne-am creat anumite relatii, cunostinte, intrari la diverse institutii, astfel incat timpul alocat obtinerii anumitor documente se poate scurta semnificativ.

Realizarea Efectiva a Constructiei

Experienta de peste 8 ani in acelasi domeniu, ne-a pus in legatura cu aproape toti furnizorii din aceasta bransa, si cu multe oferte de diverse tipuri, astfel incat in acest moment putem face recomandari cu privire la ce materiale trebuiesc folosite pentru a obtine calitatea dorita, la cel mai bun pret.

In acelasi timp, in fiecare an achizitionam cantitati mari de materiale de la furnizorii cu care lucram de cativa ani, astfel incat suntem in masura sa solicitam si discounturi pentru aceste achizitii importante.

Concluziile le trage fiecare client dar un lucru este cert, atunci cand un client, fara experienta in constructii si fara relatii, incepe o prima constructie, nu poate sa aiba aceleasi rezultate si aceleasi reduceri de care ar beneficia prin intermediul nostru, va avea timpi mai mari de raspuns la orice solicitare pentru documente, si nu in ultimul rand costuri totale mai mari pentru constructie.

Va invitam sa ne contactati la 0741.362.862 sau RateLaDezvoltator@gmail.com, pentru a va oferi detaliile complete despre oferta noastra, eventual pentru a stabili o intalnire.

(Acest articol a fost citit de 1549 de vizitatori)

Nu am gasit articole asemanatoare.