Constructie Ieftina Casa Parter 2 Camere Proiect Gratuit Cod 11037

Pret proiect = GRATUIT pana la 31.Dec.2014 (proiectul este gratuit doar pentru clientii care decid sa construiasca impreuna cu echipa noastra) Economisiti 699 Euro pentru Proiect Casa   Descrierea proiectului Living, Bucatarie, 1 Dormitor si […]

Pret proiect = GRATUIT pana la 31.Dec.2014

(proiectul este gratuit doar pentru clientii care decid sa construiasca impreuna cu echipa noastra)

Economisiti 699 Euro pentru Proiect Casa

 

Descrierea proiectului

Living, Bucatarie, 1 Dormitor si 1 Baie

Suprafata utila: 56 m²
Suprafata construita: 64.1 m²
Inaltime: 5.24 m
Pret constructie la rosu (aproximativ): 12.999 Euro (199 Euro/m² construit)
Pret constructie la cheie (aproximativ): 19.999 Euro (299 Euro/m² construit)

Ce contine Proiectul de Casa?

Toate proiectele se pot modifica. Sunt incluse in proiect atat documentatiile pentru obtinerea autorizatiei de construire (DTAC-ul) cat si detaliile de executie pentru constructia casei. 

100% din proiectele livrate pana in prezent au obtinut autorizatia de construire

V-a placut arhitectura de exterior dar doriti o alta compartimentare la interior? Nici o problema, oferim Gratuit orice modificare ce implica recompartimentarea sau rearanjarea interioara a camerelor ce nu altereaza suprafata totala construita. Si tot Gratuit oferim si varianta acestei case in oglinda. Se poate modifica tipul de placaj exterior al fatadei in cazul in care doriti sa schimbati materiale sau culori.

Ex: nu vreau caramida de fatada doresc doar tencuiala alba sau nu imi place culoarea acoperisului din imagine doresc un acoperis de o alta culoare. Sau poate doriti sa adaugam un etaj suplimentar, garaj sau subsol. Daca doriti extinderea casei se pot adauga camere suplimentare. Sau poate din contra doriti o casa mai mica desigur si in cazul acesta va putem ajuta prin excluderea sau micsorarea camerelor existente.

Se pot face si astfel de modificari iar costurile va garantam vor fi minime tinand cont ca se pleaca de la un proiect tip.

Alaturi de arhitectii nostri se va stabilii si orientarea in teren a casei in functie de punctele cardinale.

Proiectul de casa livrat de noi este complet, include DTAC-ul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire si Detaliile de Executie si contine trei mari capitole: ArhitecturaRezistentaInstalatii. Toate aceste capitole contin Liste de Cantitati ale materialelor folosite in proiect si Detalii de Executie. Practic dumneavoastra veti primii cate doua dosare pentru fiecare specialitate in parte in total sase dosare.

1. Arhitectura

Include toate materialele ce trebuie folosite astfel incat casa sa arate ca in poza de pe site. Partea scrisa va contine Memoriu Tehnic de Arhitectura, Liste de Cantitati si Tabloul de Tamplarie. Partea desenata va include urmatoarele:  Planul de Amplasament – sc 1:500, planurile proiectiilor orizontale – sc.1:50, Planul Invelitorii – sc.1:50, sectiuni caracteristice – sc.1:50, fatadele casei (N, S, E, V) – sc.1:50.

2. Structura (Rezistenta)

Structura este de tip cadre din beton armat, grinzi + stalpi. Partea scrisa va contine memoriu tehnic de rezistenta si listele de cantitati. Partea desenata va include: Planul Fundatiilor – sc.1:50, Detalii de Fundatii si Extras de Armatura – sc.1:50, plan cofraj si armare planseu peste parter (si etaj unde e cazul) si extras de armatura – sc.1:50, plan armare grinzi, centuri, stilpi si extras de armatura – sc.1:25(50), plan cofraj si armare scara interioara (la casele cu etaj sau mansard) sc 1:25; 1:50 si extrasul de armatura, plan sarpanta si detalii de sarpanta si extras de lemn – sc.1:50.

3. Instalatii

Proiectul cuprinde instalatiile ElectriceTermice si Sanitare. Partea scrisa va contine Memoriu Tehnic de Instalatii si listele de cantitati. Partea desenata va include: planuri instalatii sanitare – sc.1:50, planuri instalatii electrice – sc.1:50, planuri instalatii termice – sc.1:50

Oferta valabila pana la 31.Dec.2014

 

Proiectul livrat de noi este complet. In baza proiectului va puteti obtine autorizatia de constructie si in momentul in care prezentati acest proiect constructorului acesta va avea absolut toate detaliile. Pentru comenzi si informatii sunati la 0741.362.862 sau ne puteti scrie pe mail la RateLaDezvoltator@gmail.com.

Sau folositi Formularul de Contact.

(Acest articol a fost citit de 11098 de vizitatori)