Codrea Residence – zona Giurgiului – Apartamente noi ieftine – COMISION 0% ZERO CUMPARATOR

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! RateLaDezvoltator.ro are placerea sa va prezinte “Codrea Residence”, un nou ansamblu rezidential amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in Giurgiului – Turnu […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

RateLaDezvoltator.ro are placerea sa va prezinte “Codrea Residence”, un nou ansamblu rezidential amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in Giurgiului – Turnu Magurele.

Noul complex de locuinte colective este format dintr-un singur bloc mixt, cu regim de inaltime demisol, parter + 5 niveluri si gazduieste 44 de apartamente cu suprafete cuprinse intre 32,2 mp – 66 mp si preturi cuprinse intre 29.400 Euro – 60.600 Euro .

Amplasarea este una foarte buna, ansamblul fiind situat in zona Giurgiului – Turnu Magurele, la 150 m de statia de tramvai/RATB (5 statii de tramvai pana la metrou Eroii Revolutiei), in planul 2, ferit de zgomotul cotidian, Acesta este in plina dezvoltare urbanistica, cu acces foarte facil la toate punctele de interes pentru viata de familie. Astfel in zona gasim:

Unitati de invatamant pentru toate gradele (crese, gradinite, scoli generale, licee, universitati);

Unitati spitalicesti;

Centre de aprovizionare (Carrefour, Mega Image, Lidl, Selgros, Metro, Kaufland) si piete agro-alimentare (Piata Berceni, Piata de Gros, );

Mijloace de transport in comun: Metrou Eroii Revolutiei, RATB, Maxi – Taxi;

Centre de divertisment si petrecerea timpului liber (Grand Arena Mall, Mall Sun Plaza, Mall Vitantis, etc.);

Constructia este una moderna cu toate facilitatile incluse: locuri de parcare, lifturi moderne si silentioase, spatii verzi amenajate. In plus, proiectarea ingenioasa ofera celor interesati de achizitionarea unei locuinte noi, unitati locative compartimentate extreme de util si cu spatii foarte generoase.

Toate unitatile locative se predau “la cheie”, complet finisate si bransate la utilitati. Mai mult, fiecare apartament sau garsoniera dispune de contorizare individuala la utilitati, lucru ce duce la costuri foarte scazute de intretinere si mentenanta. Pentru finisarea interioara s-au folosit materiale de calitate, si includ:

  • Placaje ceramice in bucatarii si grupurile sanitare (gresie si faianta),
  • Pardoseli placate cu parchet in dormitoare, sufragerii si holuri,
  • Usi interioare celulare,
  • Obiecte sanitare moderne,
  • Ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan 4 anotimpuri,
  • Usa metalica de acces,

Unitatile locative din ansamblul Codrea Residence sunt caracterizate de o arhitectura exterioara moderna si placuta ochiului. Modul de finisare si utilarea corespunzatoare a acestora vor asigura viitorilor rezidenti costuri de intretinere si mentenanta minime. Viitorii proprietari vor beneficia de finisaje de lux, marmura pe casa scarii, lift exterior silentios, balcoane inchise in sticla.

Sunt acceptate ca modalitati de plata:

  • Plata prin programul de creditare Prima Casa,
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, Echipa RateLaDezvoltator.ro ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: 0741.362.862 si Email: RateLaDezvoltator@gmail.com

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 2120 de vizitatori)