Cea mai ieftina casa din Romania costa aproximativ 19.850 Euro

Cea mai ieftina locuinta din Romania, este o casa de 2 camere, suprafata 56mp si costa aproximativ 19.850 Euro. Casele pe care le construim, sunt realizate pe structura clasica, din beton armat, caramida sau BCA, […]

Cea mai ieftina locuinta din Romania, este o casa de 2 camere, suprafata 56mp si costa aproximativ 19.850 Euro.

Casele pe care le construim, sunt realizate pe structura clasica, din beton armat, caramida sau BCA, tencuieli exterioare, izolatie exterioara de 10cm, tamplarie PVC, acoperis din tabla cutata „tip Lindab”, compartimentari, finisaje interioare si exterioare de calitate buna si pret mediu, instalatii.

Pretul de aproximativ 350 Euro/metru patrat de constructie, se poate obtine doar in cazul in care lucrati cu echipa noastra, care are o experienta de peste 8 ani in constructia de case ieftine. Asa cum am mai scris si in alt articol pretul este „aproximativ” pentru ca fundatia in anumite zone trebuie supra-inaltata, in alte zone trebuie solutii tehnice de fundare speciale, iar in alte situatii, chiar beneficiarii ne solicita fundatii mai solide sau mai inalte, si in astfel de cazuri costurile pentru structura cresc. In alte situatii, clientii doresc finisaje mai scumpe decat cele pe care noi le propunem si aceste costuri suplimentare se reflecta in costul total al constructiei. In cazul constructiilor in afara zonelor Bucuresti si Ilfov, acest pret poate sa difere, pentru ca deplasarea unei echipe sau a utilajelor, in alte localitati sau zone, presupune niste costuri suplimentare legate de transport si cazare.

Acest pret se refera strict la constructie si acopera doar costurile pentru construirea si finisarea in varianta „la cheie” cu finisaje cu raport calitate-pret cat mai bun, si nu acopera celelalte constructii, amenajari sau utilari ale casei: imprejmuirea cu gard, amenajarea curtii, sistemul de incalzire, mini-statia de epurare sau fosa septica, porti, etc.

In aceasta varianta de casa, dar si in celelalte, clientul nostru va putea decide in fiecare moment ce materiale sau finisaje se vor folosi, si isi va asuma eventualele diferente de pret fara de materialele sau finisajele, pe care noi le recomandam. De asemenea, in cazul in care beneficiarul are posibilitatea sa-si procure anumite materiale, suntem de acord sa le foloseasca.

Pentru realizarea caselor cu echipa noastra platile se efectueaza pe etape de lucrari, si NU SE FAC PLATI IN AVANS, pentru ca vrem ca beneficiarul nostru sa stie in permanenta pentru ce plateste fiecare suma, si sa aiba certitudinea ca pe masura  platilor, constructia avanseaza.

Cunoastem cazuri in care beneficiarii au platit catre diversi constructori sau dezvoltatori, sume in avans, si casa nu s-a mai construit sau a durat foarte mult si vrem sa evitam orice asociere cu astfel de practici si ne dorim ca beneficiarii nostri sa fie multumiti si linistiti pe toata perioada constructiei, ca sa ne recomande si prietenilor sau cunoscutilor lor.

O astfel de casa se poate construi in aproximativ 3-4 luni din momentul in care ne este pus la dispozitie terenul liber, cu electricitatea si o sursa de apa disponibile la santier, impreuna cu Autorizatia de Construire.

O astfel de locuinta este ideala pentru acei clienti care au buget pentru o garsoniera sau un apartamente cu 2 camere, dar viseaza la o „casa pe pamant”.

Va invitam sa ne contactati la 0741.362.862 sau RateLaDezvoltator@gmail.com, pentru a stabili o intalnire in care va vom oferi detaliile complete despre oferta si modul nostru de lucru.

(Acest articol a fost citit de 78334 de vizitatori)