Case ieftine pentru Romanii din Strainatate

Cei mai multi dintre romanii care muncesc in strainatate, planuiesc sa se intoarca in Romania, mai devreme sau mai tarziu, dupa o perioada in care reusesc sa agoniseasca suficienti bani ca sa-si cumpere o locuinta […]

Cei mai multi dintre romanii care muncesc in strainatate, planuiesc sa se intoarca in Romania, mai devreme sau mai tarziu, dupa o perioada in care reusesc sa agoniseasca suficienti bani ca sa-si cumpere o locuinta sau, mai nou, sa-si construiasca o casa ieftina de 3 camere, cu un pret comparabil cu cel al unei garsoniere.

Astfel o casa pe pamant, cu o suprafata de aproximativ 80-85 mp, la un cost de constructie de aproximativ 300 Euro / mp, pe care echipa noastra il poate obtine, rezulta ca aceasta locuinta va costa aproximativ 25.000 Euro, la cheie, fiind una dintre cele mai ieftine variante de locuinta in acest moment in Romania.

Una dintre primele probleme pe care le intampina, in cazul in care se hotarasc sa-si construiasca o locuinta in Romania, ar fi distanta fata de tara, care ii impiedica sa aleaga un teren bine amplasat si cu un pret cat mai bun, si apoi sa supravegheze derularea constructiei pana la finalizare.

Echipa noastra va poate ajuta cu acest serviciu de Consultanta Tehnica in Constructii, astfel incat costurile Dvs. sa fie de aproximativ 300-350 Euro / mp pentru o locuinta cu finisaje normale, de buna calitate si pret mediu.

Va putem tine la curent cu evolutia constructiei, trimitand zilnic fotografii cu constructia si evolutia lucrarilor, vom tine sub control costurile acesteia si vom intocmi un dosar complet cu facturi si chitante pentru materialele folosite, plus o evidenta cat mai transparenta asupra cheltuielilor efectuate pe perioada cladirii si finisarii casei pe care vi-o doriti.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in care vom raspunde tuturor intrebarilor despre aceste constructii ieftine.

Contact: 0741.362.862 si RateLaDezvoltator@gmail.com sau folositi Formularul de Contact.

(Acest articol a fost citit de 5793 de vizitatori)