Casa de la 12.999 Euro in 2 etape

Pentru cei care au buget redus, recomandam sa construiasca in 2 etape, respectiv „la rosu” si apoi sa efectueze finisajele  cand fac rost de bani pentru acestea. Echipa noastra va poate realiza o constructie „la […]

Pentru cei care au buget redus, recomandam sa construiasca in 2 etape, respectiv „la rosu” si apoi sa efectueze finisajele  cand fac rost de bani pentru acestea.

Echipa noastra va poate realiza o constructie „la rosu” cu pret intre 220 si 250 Euro/mp, pret stabilit impreuna cu beneficiarii nostri in functie de complexitatea structurii si a proiectului, precum si in functie de elevatia fundatiei sau situatiile speciale de realizare a fundatiei.

Astfel, vom realiza o casa de 56 mp  cu un cost intre 12.320 Euro si 13.999 Euro, iar pentru calculul nostru, am considerat un cost mediu de 12.999 Euro. Diferenta pana la 19.850 Euro o reprezinta finisajele, instalatiile, izolatia exterioara, tamplaria pvc, geamurile termopan, tencuieli, acoperis, etc.

De multe ori, clientii care au sume de aproximativ 13.000-15.000 Euro, iau decizia sa amane constructia, pana cand vor avea toti banii, dar ulterior apar diverse alte nevoi si banii sunt alocati pentru alte scopuri si evident ca suma pe care o aveau initial se diminueaza.

Avantajele realizarii unei case in 2 etape ar fi legate de faptul ca atunci cand incep o constructie, clientii sunt mult mai motivati sa faca rost de sume suplimentare pentru finisaje, banii nu mai sunt alocati pentru alte scopuri secundare si sunt folositi mult mai chibzuit, eventual o parte dintre finisaje pot fi realizate chiar de catre beneficiari, impreuna cu o ruda sau un prieten, astfel incat pot scuti o parte din costuri.

Te invit sa ne contactezi la 0741.362.862 sau RateLaDezvoltator@gmail.com, pentru a-ti oferi detaliile complete despre oferta noastra, si pentru a stabili o intalnire.

(Acest articol a fost citit de 11204 de vizitatori)