Casa 3 Camere cu 7.900 Euro Avans si Rate La Dezvoltator

Casa 3 Camere 65 mp cu Avans si Plata in Rate La Dezvoltator Casa ieftina pe care o propunem raspunde unei cerinte din ce in ce mai prezente pe piata imobiliara din Romania, respectiv o […]

Casa 3 Camere 65 mp cu Avans si Plata in Rate La Dezvoltator

Casa ieftina pe care o propunem raspunde unei cerinte din ce in ce mai prezente pe piata imobiliara din Romania, respectiv o casa mica, structurata doar pe parter (eventual si pod circulabil sau mansarda), casa ce poate fi foarte utila unei familii formate din 2 adulti si 1-2 copii, atunci cand membrii acesteia isi doresc o curte si parcare proprie si confortul oferit de o locuinta unifamiliala doar parter.

Aceasta casa se poate configura si in varianta Casa Parter+Mansarda, dar pentru aceasta varianta sunt necesare cateva mici modificari ale proiectului, si vor interveni si niste costuri suplimentare (atat pentru proiectare cat si pentru executie) fata de varianta de Casa doar pe Parter.

Oferte pentru Casa 3 Camere (65mp) cu Avans si Plata in Rate La Dezvoltator

VARIANTA 1

Avans = 7.900 Euro

Rata = 400 Euro x 48 luni (4 ani)

Rata = 450 Euro x 36 luni (3 ani)

Rata = 500 Euro x 24 luni (2 ani)

VARIANTA 2

Avans = 9.900 Euro

Rata = 350 Euro x 60 luni (5 ani)

In aceasta oferta Casa de 3 Camere si 65mp, va fi executata in varianta „la rosu„:

  • fundatie din beton armat (maximum 1,3-1,4m conform proiect),
  • structura din beton armat (stalpi si grinzi),
  • compartimentari exterioare si interioare din BCA (daca doriti zidarie de caramida se plateste o mica diferenta),
  • acoperis realizat din lemn (grinzi si scandura).

Pentru finisaje se va face un calcul separat si clientul va plati suplimentar, in functie de finisajele pentru care opteaza. Clientul poate realiza finisajele atat cu echipa noastra cat si cu orice alta echipa sau persoana din afara companiei noastre.

Terenul pe care se va realiza aceasta constructie nu este inclus in pretul detaliat mai sus, constructia putand fi realizata pe terenul Clientului sau Clientul poate alege unul dintre terenurile din portofoliul nostru, pe care noi i le propunem.

Durata de executie pentru aceasta Casa de 3 Camere si 65mp, este de 8 saptamani de la obtinerea Autorizatiei de Construire de catre Client.

In cazul in care Clientul are nevoie de ajutor pentru obtinerea Autorizatiei de Construire, a Avizelor, Certificatului de Urbanism, Extraselor de Carte Funciara sau orice alt document, echipa noastra ii poate oferi intregul suport de care are nevoie pentru obtinerea acestora cu costuri rezonabile.

Pretul proiectului pe care il propunem pentru Casa de 3 Camere si 65mp este de 499 Euro si se va achita la semnarea Contractului de Executie.

Pentru determinarea adancimii corecte de fundare, precum si pentru dimensionarea si proiectarea fundatiilor, va fi nevoie sa se execute un Studiu Geotehnic ce va fi platit de catre client (aproximativ 1.000 Lei).

Oferta valabila pana la 31.Dec.2014

Pentru comenzi si informatii ne puteti contacta la 0741.362.862, ne puteti scrie pe email la RateLaDezvoltator@gmail.com sau puteti folosi Formularul de Contact.

RateLaDezvoltator.ro_plan_casa_ieftina_mica_65mp_parterPreturile din prezenta oferta nu contin TVA. Imaginile din prezenta oferta au titlu de prezentare.

Oferta valabila pentru Bucuresti si Ilfov, pana la 31.Decembrie.2013 in limita bugetului nostru de investitii.

(Acest articol a fost citit de 78715 de vizitatori)