Apartament 2 camere ieftin in Magurele = 36.100 Euro – Apartamente noi ieftine Magurele

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT! COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR! Ansamblul MAGURELE RESIDENCE este un proiect nou pe piata imobiliara, construit pe o suprafata de 4.976mp, situat la 15 minute de Piata Unirii, […]

SE ACCEPTA DOAR PLATA CASH SAU CREDIT!

COMISION ZERO 0% DE LA CUMPARATOR!

Ansamblul MAGURELE RESIDENCE este un proiect nou pe piata imobiliara, construit pe o suprafata de 4.976mp, situat la 15 minute de Piata Unirii, in orasul Magurele. Arhitectura moderna, compartimentarea ingenioasa, suprafetele generoase, numeroasele spatii verzi si de relaxare dar si preturile accesibile, fac din MAGURELE RESIDENCE unul dintre cele mai atractive ansambluri rezidentiale din zona de sud.

MAGURELE RESIDENCE a fost conceput special pentru a oferi locuitorilor sai spatii generoase de relaxare. Astfel rezidentii beneficiaza de un foisor din lemn cu gratar din caramida si locuri de luat masa, loc de joaca pentru copii, numeroase spatii verzi care au gazon tip rulou, arbusti si pomi fructiferi. Locatarii se pot bucura de liniste si relaxare si intimitate chiar in cadrul complexului.

Avand un regim de inaltime P +2, ofera rezidentilor sai confort, siguranta si intimitate. Accesul in complex se face direct din Soseaua Atomistilor, este securizat cu bariera si este permis doar rezidentilor si oaspetilor acestora. Un plus de siguranta il confera si interfonul, montat in fiecare apartament, de asemenea sunt dispusi numerosi stalpi de iluminat in cadrul complexului.

Proiect inceput in Mai 2015, MAGURELE RESIDENCE va fi finalizat pana la sfarsitului lunii Decembrie 2015, cu o componenta de 55 unitati locative compuse din: apartamente tip STUDIO, apartamente cu doua, trei camere si mansarde, excelent compartimentate, insotite de balcoane mari gen terasa.

RateLaDezvoltator.ro_PRETURI_APARTAMENTE_FINALE_Magurele

Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare GRATUIT, finisaje complete de cea mai buna calitate, centrala termica de apartament si contorizari separate. Daca rezervarea imobilului se face din timp, MAGURELE RESIDENCE va ofera posibilitatea de a alege finisajele apartamentului dvs., avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta si parchetul. De asemenea, se poate oferi si consiliere financiara la cerere.

Amplasarea pe Soseaua Atomistilor, langa drumuri asfaltate si infrastructura completa, la 5 minute de Cora Alexandriei sau linia de tramvai 32, ii confera ansamblului o pozitionare excelenta. Accesul la mijloacele de transport in comun este imediat, statia RATB a liniilor 427,453 si 455 sau maxi taxi se afla chiar in fata complexului. Centura orașului se află în imediata apropiere a ansamblului și poate fi utilizată pentru a accesa diferite zone ale Capitalei.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, poti contacta si Echipa RateLaDezvoltator.ro:

Telefon: (+4) 0741.362.862 si Email: Contact@RateLaDezvoltator.ro

sau Foloseste ACUM formularul urmator!

(Acest articol a fost citit de 1329 de vizitatori)

Nu am gasit articole asemanatoare.